010 219 7030
etunimi.sukunimi(at)savonlinnasali.fi
myynti(at)savonlinnasali.fi

ke 25.11. Suuri Pikkujoulu Stand Up -show

Pyhä Kolminaisuus - Suuri pikkujoulu stand up -show. Esiintyjinä Jussi Simola, Niko Kivelä ja Mika Eirtovaara. Tule ja viihdy!

Lue lisää
keskiviikko

su 29.11. Peruttu: Marita Taavitsainen - 20 vuotta juhlakonsertti

Sympaattinen Marita Taavitsainen juhlistaa 20-vuotista tangokuningatartaivaltaan! Luvassa tuttuja kappaleita vuosien varrelta!

Lue lisää
sunnuntai

ke 2.12. Raskasta Joulua

Huippusuosittu Raskasta Joulua -kiertue starttaa jälleen pikkujoulukauden! Luvassa mm. ikivihreitä joululauluja rock- ja heavysovituksin!

Lue lisää
keskiviikko

su 6.12. Savonlinnan Orkesteri 100 vuotta -juhlakonsertti

Savonlinnan Orkesteri, Savonlinna-kvartetti, Kyösti Haatanen, Hannu Vesioja, Kari Kropsu

Lue lisää
sunnuntai

pe 11.12. Tukkijoella

Suomen rakastetuin, romanttinen komedia Tukkijoella uutena sovituksena. Näyttämöllä nähdään sellainen tukkilaisjoukko, että oksat pois!

Lue lisää
perjantai

la 12.12. Kerimäen Mieslaulajat

Perinteisen Kerimäen Mieslaulajien joulukonsertin johtaa Pertti Järvisalo. Konsertin solistina laulaa baritoni Joonas Asikainen.

Lue lisää
lauantai

su 13.12. RNO:n kolmas joulu

Varmista hyvä joulumieli ja lähde Riku Niemi Orchestran pulkkaan! Siellä sinua jo odottavat RNO:n lisäksi Jorma Kääriäinen ja Johanna Iivanainen!

Lue lisää
sunnuntai

ti 15.12. Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot

Upeassa joulukonsertissa esiintymässä: Pentti Hietanen, Johanna Försti, Maria Lund sekä Tero Harjunniemi. Osta liput heti ettet jää ilman!

Lue lisää
tiistai

to 31.12. Big Bang Big Band 2015

Savonlinna Big Band, Savonlinnan Orkesteri, kapellimestarina Antti Rissanen, solisteina Annika Eklund ja Mikael Konttinen.

Lue lisää
torstai

la 27.2. Maija Vilkkumaa: Aja! -show

Maija Vilkkumaa yhtyeineen tuo Aja!-show'n aivan uudenlaisessa muodossa konserttisaleihin. Tule mukaan laulamaan ja nauramaan, itkemään ja tanssimaan, muistamaan ja unelmoimaan!

Lue lisää
lauantai

to 3.3. Elvis – Kuninkaan laulut

Ainutlaatuisessa illassa Elvis Presleyn kuolemattomat kappaleet rockin kuninkaan huippukaudelta soivat alkuperäissävellyksiä kunnioittaen.

Lue lisää
torstai

la 23.4. Niko Kivelä - Kolmas minä toden sanoo!

Sydäntäriipaisevia totuuksia ja koskettavia tarinoita elämästä ja arjesta kerrottuna niin makealla tavalla, että parhaimmillaan katsojalla ei ole muuta mahdollisuutta kuin nauraa ja itkeä samaan aikaan.

Lue lisää
lauantai

Savonlinnasali Facebookissa

Savonlinnasali Facebookissa

 
 
 

Lue lisää